Днес както си карах,намалих заради "спящ полицай",натиснах съединителя за да превключа на по-ниска скорост и в този момент се чу някакво изпукване под колата,след което педала стана странно мек и започна да отделя почти в най-горно положение.Имате ли идея какво може да е това?Преди тази случка съединителя си работеше перфектно.Изчетох всички теми намерени в търсачката но не намерих нищо общо с моя проблем.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със съединител на 156 JTD
Collapse
X
-
Както колегата Ферарист те насочи да погледнеш нивото на спирачната ти течност. Има два варианта или да имаш теч под двигателя (там ти е едната помпа, на самия съединител) или в краката(педала), в купето където е втората помпа. Преди година сменях тази на съединителя и ми излезна 40-50лв. Така си реших проблема. Дано е малкото зло!
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеВ такъв случай явно се е счупила вилката която натиска аксиалния лагерКъв зор е видяла, не мога да си обясня..
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от atilasl Покажи съобщениеДнес ми се обадиха от сервиза,оказа се че съединителят все пак си е заминал,но ми казаха също че смяната му ще ми струва точно 679,58 £,Веднага си взех колата оттам,ще търся някой с по земни цени.
Иначе в БГ ще е по-евтино.
Comment
Comment